En nog een WordPress site

De angststoornis en paniekaanval

Iedereen heeft weleens angst ervaren of is in een bepaalde situatie in paniek geraakt. Deze reacties zijn natuurlijk en een reactie van het lichaam op (potentieel) gevaar. Wanneer iemand zo vaak last heeft van angst- en paniekgevoelens dat het moeilijk wordt om te functioneren in het dagelijks leven is er sprake van een angststoornis.

De angststoornis

Wanneer iemand aan een angststoornis lijdt wordt het voor hem of haar erg moeilijk om sociale contacten te onderhouden. Dit komt omdat het zelfvertrouwen daalt en contact met anderen wordt vermeden. De angst die iemand ervaart met deze stoornis is vaak overdreven en ongeplaatst. Het is moeilijk voor diegenen om situaties te relativeren. In veel situaties krijgt men last van zweten, trillen en hartkloppingen.

De paniekaanval

Mensen met een angststoornis kunnen in bepaalde situaties worden overvallen door paniekaanvallen. Tijdens zo’n aanval wordt een extreem gevoel van angst ervaren. Deze aanval kan enkele minuten tot soms wel een half uur aanhouden. Het zweten, trillen en de hartkloppingen nemen hevige vormen aan. Daarnaast krijgt men vaak een misselijk gevoel of treedt er hoofdpijn op. Tijdens een paniekaanval krijg je het gevoel gek te worden, out te gaan of zelfs dood te gaan.

Wat is een staaroperatie en heeft het risico’s?

Wat is een staaroperatie en heeft het risico’s?

Staar is een erg vervelende complicatie in het oog, dat voornamelijk bij oudere mensen vaak voorkomt. Bij staar ontstaan er troebele vlekjes in de ooglens, die wazig zicht kunnen veroorzaken. Staar kan zich ontwikkelen in één afzonderlijk oog, maar ook bijvoorbeeld in beide ogen. Gelukkig is staar tegenwoordig erg goed te behandelen, middels een zogenaamde staaroperatie. Een staaroperatie is dankzij de hedendaagse technologie makkelijk en vrijwel zonder risico’s.

De staaroperatie

De staaroperatie is tegenwoordig één van de meest uitgevoerde medische ingrepen. Een staaroperatie is daarnaast relatief eenvoudig en kan veelal succesvol plaatsvinden zonder complicaties. De een operatie om staar te verwijderen duurt daarnaast doorgaans niet langer dan een half uurtje. Het zicht is na een staaroperatie vrijwel direct verbeterd. Meestal kan een behandelde patiënt zijn dagelijkse activiteiten alweer hervatten na een dagje rusten.

Mocht er staar zijn opgetreden in beide ogen, dan zal de staar operatie per oog afzonderlijk worden toegepast. Wanneer het ene oog hersteld is, zal het andere oog worden behandeld. Na het afronden van de operatie, moeten sommige mensen een bril gaan dragen, om het zicht volledig te optimaliseren. Bij een operatie om staar te verwijderen wordt er altijd een kunstlens in het oog geplaatst, waardoor het grootste deel van de mensen hun volledige zicht weer terug zullen krijgen.

Risico’s van een staaroperatie

Je zult je misschien afvragen, zijn er nog risico’s verbonden aan een staaroperatie? We kunnen met zekerheid vaststellen dat de risico’s van een dergelijke operatie uitermate laag zijn. Bij sommige groepen zijn er wel verhoogde risico’s, zoals bijvoorbeeld bij kinderen of mensen met medische achtergronden.

De complicatie die het meest zal optreden na een staaroperatie is het terugkeren van wazig zicht. Dit kan doorgaans middels een laseroperatie worden behandeld.

Dankzij de hedendaagse technologieën kunnen we met zekerheid zeggen dat een staaroperatie een peace of cake is.

Natuurlijke gezichtsverzorging meest effectief

Wie zichzelf graag verwent met gezichtsverzorging van de beste kwaliteit, kan het beste kiezen natuurlijke gezichtsverzorging. Er hebben zich de laatste jaren in de wereld van de cosmetica grote veranderingen voorgedaan en natuurlijke gezichtsverzorging is salonfähig geworden. Natuurlijke gezichtsverzorging is in opmars en garandeert op dit moment de meest opzienbare resultaten zoals minder rimpels en een mooiere huid!

Krachtige bioactieve bestanddelen

Een goed gesorteerde beautyshop zoals The Green Beauty Shop heeft meerdere merken natuurlijke gezichtsverzorging in het assortiment, die wat betreft de effectiviteit de conventionele merken ver overtreffen.
Conventionele cosmetica merken maken voornamelijk gebruik van synthetisch vervaardigde ingrediënten – die ironisch genoeg behoren tot de meest goedkope ingrediënten die in cosmetica gebruikt kunnen worden – en slechts sporadisch wordt er hier en daar een natuurlijk ingrediënt gebruikt.

Voor wie niet goed weet welke ingrediënten in een goed en effectief gezichtsverzorgingsproduct thuishoren: In de cosmetica zijn het uitsluitend de geconcentreerde bioactieve bestanddelen van biologische oorsprong die maximaal werkzaam zijn. Juist de biologische oorsprong garandeert dat de planten, bloemen, noten en zaden die als grondstof zijn gebruikt, de meest krachtige werkzame stoffen bevatten die op aarde te vinden zijn. Blootgesteld aan de extreme krachten van de natuur, hebben deze planten zonder hulp of bescherming toch succesvol weten te overleven. Dat maakt dat ze supersterk zijn en ook zeer krachtige stoffen bevatten die natuurlijke gezichtsverzorging juist zo effectief maken.

De effectieve samenstelling van verzorgingsproducten

Wanneer deze krachtige bioactieve bestanddelen met behulp van de nieuwste wetenschappelijke technologie worden verwerkt tot bijvoorbeeld een creme of een serum, ontstaat een zeer effectief product dat een maximale hoeveelheid vitaminen, flavonoïden en vele andere bioactieve stoffen bevat plus. De eeuwenoude planten- en kruidenkennis van onze voorouders is ironisch genoeg één van de pijlers van deze nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen en inzichten op het gebied van moderne gezichtsverzorging.
Het is dus heel belangrijk wat er in gezichtsverzorging zit om het werkzaam te laten zijn, maar het is ook belangrijk wat er níet in zit. Natuurlijke gezichtsverzorging bevat bijvoorbeeld geen synthetische stoffen die de huid (en de gezondheid) op termijn beschadigen, zoals synthetisch parfum, kleur- en geurstoffen.
Wie al van jongs af aan natuurlijke gezichtsverzorging gebruikt en de huid daarnaast goed beschermt tegen zonlicht, zal tot op hoge leeftijd een gave jeugdige huid behouden zonder dat er verouderingsverschijnselen zoals pigmentvlekken, rosacea e.d. ontstaan.

Gelukkig is er voor wie de pech heeft pas op latere leeftijd over te stappen op natuurlijke gezichtsverzorging volop keuze in effectieve gezichtsverzorging om eventuele huidproblemen tegen te gaan.
Niet alle natuurlijke gezichtsverzorging is overigens even effectief.
Elke waar naar zijn geld, luidt het gezegde en dit geldt in zijn algemeenheid ook voor de kwaliteit van natuurlijke gezichtsverzorging. Uiteraard zijn de grondstoffen die voor natuurlijke cosmetica worden gebruikt zeer kostbaar. Hoe goedkoper een product is, hoe minder krachtige concentraten van deze kostbare grondstoffen zijn gebruikt.
Ook de samenstelling van een product is van belang voor de werkzaamheid; alleen een uitgekiende en verfijnde samenstelling garandeert een optimaal resultaat.

De resultaten

Van vele bioactieve bestanddelen die in de betere natuurlijke cosmetica worden gebruikt is inmiddels de werkzaamheid klinisch aangetoond. Door de hoogwaardige samenstelling van de moderne natuurlijke gezichtsverzorging zijn de resultaten dan ook spectaculair. Zowel op de korte termijn is een duidelijke verbetering duidelijk zichtbaar, maar minstens zo spectaculair zijn is de voortgaande verbetering van de huid op langere termijn. Rimpels, fijne lijntjes, maar ook huidaandoeningen als een zeer droge huid, rosacea en eczeem worden aanzienlijk verminderd.
Natuurlijke gezichtsverzorging doet dus wél wat het belooft: Het maakt je huid gezond en houdt haar glad en jeugdig!

Alles wat je moet weten over ooglaseren

Tegenwoordig is ooglaseren niet meer weg te denken. Nooit meer dubbel checken of je je bril en lenzenvloeistof bij je hebt voor je de deur uit gaat. Oog laseren wordt dan ook vaak als bevrijdend ervaren en neemt een klein stukje planning weg. Niks is vervelender dan je lenzenvloeistof vergeten als je een nachtje niet thuis slaapt of het moment waarop je per ongeluk op je bril gaat zitten. Voordat je een ooglaser behandeling overweegt is het handig om over bepaalde zaken na te denken. Voor welk doeleinde wil je je ogen laten laseren? Bij welke kliniek moet je dat eigenlijk doen en waar moet je dan precies overal op letten?

Ooglaseren wordt officieel refractie chirurgie genoemd. Hierbij staat het volledig of gedeeltelijk herstellen van het gezichtsvermogen centraal. Bij ooglaseren wordt door middel van laseren het hoornvlies van het oog dunner gemaakt.

Voor wie geschikt?
Niet iedereen komt in aanmerking voor een ooglaser behandeling. Dit hangt namelijk samen met de afwijking van de ogen. Afwijkingen van het gezichtsvermogen met een dioptrie van -6 tot +6 kunnen vaak teruggebracht worden naar 1. In enkele gevallen is het zelfs mogelijk om het terug te brengen naar 0 en heb je weer een scherp gezichtsvermogen waarbij je geen lenzen of bril meer hoeft te dragen. Behandelingen worden alleen uitgevoerd bij personen van 18 jaar of ouder. Je ogen zijn dan namelijk pas volgroeid.
Twijfel je of je in aanmerking komt voor ooglaseren? Geen paniek er wordt namelijk altijd een vooronderzoek gedaan om te kijken of jij in aanmerking komt. Dit kan je vaak ook al op de website op de desbetreffende site doen van de ooglaser kliniek, maar je kan natuurlijk ook telefonisch contact opnemen of een voorlichtingsavond bezoeken.

Voor wie is ooglaseren niet geschikt
Personen met een grotere afwijking aan het gezichtsvermogen komen vaak niet in aanmerking voor een ooglaser behandeling. Simpelweg omdat het hoornvlies te dun wordt en het niet volledig kan herstellen. Daarnaast is ooglaseren ook niet geschikt voor afwijkingen zoals: oogontstekingen, aandoeningen aan het hoornvlies, staar, glaucoom en reumatische problemen aan het oog. Twijfel je of je aan een van bovenstaande afwijkingen last hebt? Raadpleeg dan altijd voor de zekerheid je arts.

Lasertechnieken
Naast dat het belangrijk is om goed te onderzoeken of je wel of niet in aanmerking komt voor ooglaseren, zijn er ook verschillende lasertechnieken. De meest gebruikte technieken zijn de LASEK techniek en de LASIK techniek. Afhankelijk van de conditie van je oog en afwijking wordt de beste techniek gekozen.

Bij het selecteren van een kliniek is het belangrijk om te kijken naar de certificaten bijvoorbeeld qua hygiene, maar ook naar de opererende chirurgen. Daarnaast zegt de informatievoorziening veel over het soort kliniek. Voor de een is een brochure met informatie voldoende terwijl de ander liever telefonische toelichting heeft. Kies altijd voor de kliniek waar je het beste gevoel bij hebt.

brillaseren

Verschillende methoden om Tanden te Bleken

Er bestaan een heleboel verschillende manier om je tanden een tintje witter te laten worden door ze te bleken. Het bleken van tanden is de afgelopen tijd steeds populairder geworden ten gevolge van het veranderde schoonheidsideaal gevormd door Hollywood en de cosmetische industrie. Witte tanden lijken tegenwoordig onlosmakelijk verbonden aan een schoonheid, waar dit tien jaar geleden nog heel anders was. In dit artikel worden de verschillende manieren besproken waarop tanden gebleekt kunnen worden.

Thuis Bleken

Het thuis tanden bleken is een methode die de afgelopen tijd steeds meer in de aandacht is gekomen. Het is een goedkoper alternatief voor het bleken van tanden dan dat dit via een dure behandeling bij een tandarts of specialist wordt gedaan en is vrij gemakkelijk zelf te doen. Het resultaat is over het algemeen erg goed en blijvend. Op tandenthuisbleken wordt uitgelegd wat de beste methoden zijn om zelf je tanden te bleken.

Bleken bij de Tandarts

De klassieke en misschien wel meest zekere manier om een stralend wit gebit te krijgen is door dit te doen bij een specialist, wat meestal een tandarts is. Deze behandeling is vaak heel goed, maar hier staat wel een zeker prijskaartje tegenover. Als u er echter voor kiest om uw tanden te laten bleken bij een tandarts, kunt u wel verzekerd zijn van een goed resultaat.

Prijs/Kwaliteit

Wanneer u uw tanden wilt bleken om uw glimlach een paar tinten witter te krijgen, doet u dit voornamelijk voor uzelf. Het hebben van witte tanden geeft namelijk een zekere mate van zelfverzekerdheid, die u in het dagelijks leven zeker ten goede komt. Let bij het uitzoeken van de manier waarop uw tanden wilt bleken vooral op de prijs kwaliteit verhouding. Bij een erg goedkoop aanbod van het bleken van uw tanden dient u dan ook rekening te houden met de kwaliteit van het product. Informeer dus eerst goed waar u op moet letten

Kies huidverzorgingsproducten die bij jouw huidtype passen

Je huid goed verzorgen is niet alleen een deugd, maar ook een noodzaak. Laat je je huid verwaarlozen, kan dit nadelige gevolgen hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uitdroging of onzuiverheden die ontstaan. Huidverzorging kopen is daarom een must voor zowel mannen als vrouwen. Let wel op dat ieder type huid een andere verzorging vereist. Bepaal dus eerst je huidtype en kijk daarna of je geschikte producten kunt vinden. Enkele vooraanstaande merken, zoals Estée Lauder en Sisley, hebben kwaliteitsvolle huidverzorgingsproducten in hun assortiment.

Onderscheid in huidverzorgingsproducten
Huidverzorging bestaat onder andere uit gezichts- en lichaamsverzorgingsproducten. Producten voor de gezichtsverzorging zorgen er voor dat eerste tekenen van veroudering zichtbaar worden verminderd. Donkere kringen en wallen rond de ogen worden geminimaliseerd. Onzuiverheden, zoals puistjes en vlekjes, worden gecamoufleerd. Voor mannen bestaan er natuurlijk nog de scheerproducten. De huid wordt voorbereid op het scheren en aftershave producten zorgen ervoor dat er geen irritaties of roodheid ontstaan na het scheren. Producten voor het lichaam zijn meestal bodylotions en dergelijke. Ideale producten om je dag fris mee te beginnen. Gebruik bijvoorbeeld eerst een heerlijke douchegel, gevolgd door een bodylotion en gebruik daarna een verfrissende deodorant spray.

Bekende huidverzorgingsproducten
Clinique, Estée Lauder, Sensai Kanebo en Shiseido zijn een paar merken die bekend staan om hun effectieve huidverzorgingsproducten. Deze beroemde merken verkopen, naast producten voor huidverzorging, ook parfums en make-upproducten. Via het internet kom je heel wat betrouwbare webshops tegen die deze merken en hun producten aanbieden. Huidverzorging kopen kan dus ook simpel online!

Match huidtype met het juiste product
Het is belangrijk voor de huid dat je het juiste product kiest om de huid mee te verzorgen. Een droge huid heeft bijvoorbeeld een goede hydraterende crème nodig, zodat de huid weer glad en soepel aanvoelt. Een vettige huid is daarentegen minder gebaat bij een vettige crème. Gelukkig staat op veel verzorgingsproducten aangegeven voor welk type huid het product gewenst is. Ideaal!

Weet je niet goed wat voor huidtype je hebt? Via internet en dermatologen kom je het snel te weten.

Persoonlijke groei

De ontwikkeling van persoonlijke groei

Persoonlijke groei is dat u toewerkt naar een versie van uzelf die u helemaal goed vindt. U geeft uzelf als het ware vorm. U past uw gedrag, uw houding en uw gewoonten aan naar een manier die u fijn vindt. Dit doet u omdat u dan zoveel mogelijk kunt halen uit uzelf en uw omgeving. U groeit beetje bij beetje: alles wat u meemaakt, helpt u groeien naar uw ideale zelf. U bouwt bijvoorbeeld zelfvertrouwen op doordat u regelmatig een compliment krijgt. Het zelfvertrouwen dat u gekweekt hebt, dat kunt u gebruiken voor nieuwe uitdagingen die u vervolgens weer voorzien van nieuw zelfvertrouwen als u de uitdaging gehaald hebt.

Persoonlijke groei is een continue proces. Er zijn maar weinig mensen die honderd procent tevreden zijn met zichzelf. De meeste mensen willen altijd meer uit zichzelf en uit het leven halen, en blijven dus ook groeien. Om te kunnen groeien in het leven is het belangrijk om het heft in eigen handen te nemen en bewust te kiezen voor wat u wilt. Iedereen groeit, alleen de een groeit sneller dan de ander. Sommige mensen hebben maar dertig jaar nodig om te ontplooien, terwijl anderen hier zestig jaar voor nodig hebben.

U bent op de aarde om iets van uw leven te maken. Doe dit dan ook, want u bent de enige persoon die uw leven in de hand heeft.

De bikinivrees voor elke vrouw

De bikinivrees voor elke vrouw

De eerste dag van de vakantie op het strand is voor de meeste vrouwen vreselijk. U voelt uzelf zo wit en dik als een mozzarellakaasje tussen alle bruine en strakke lijven van andere vrouwen. De moed zakt u al in de teenslippers als u er aan denkt. U voelt uzelf niet zeker en onaantrekkelijk. Maar geen zorgen: bijna alle vrouwen hebben dit.

Bedenk uzelf dat iedereen zulke momenten heeft. Vindt u dat u te dik bent? Probeer dan enkele weken voor de vakantie nog wat kilootjes kwijt te raken. Vindt u dat u te wit bent? Neem dan een of twee keer een zonnebankje voor u naar het strand gaat.

Als u op het strand loopt, dan heeft u het idee dat iedereen naar u kijkt. Dat is onzin. De meeste mensen zijn meer met zichzelf bezig dan met anderen, en zij zien u ook niet lopen. Blijft u toch het gevoel houden dat iedereen u aankijkt? Probeer dan aan iets leuks te denken als u over het strand loopt. Wanneer u uw gedachten verzet, dan kunt u meer ontspannen bewegen.

Als u niet direct in bikini over het strand wilt, dan hoeft dit niet. Niemand kan u verplichten direct in bikini naar het water te lopen. Houdt bijvoorbeeld de eerste dag uw shirt nog aan. Verwissel het shirt de tweede dag voor een hemdje of een omslagdoek. En ga zo steeds wat verder. Voor u het weet paradeert u in bikini over het strand!

Privacyproject.nl is ofis taşıma powered by radyo dinle | hafta hafta gebelik