Gezichts-, lichaams en huidcorrecties

De bikinivrees voor elke vrouw

De bikinivrees voor elke vrouw

De eerste dag van de vakantie op het strand is voor de meeste vrouwen vreselijk. U voelt uzelf zo wit en dik als een mozzarellakaasje tussen alle bruine en strakke lijven van andere vrouwen. De moed zakt u al in de teenslippers als u er aan denkt. U voelt uzelf niet zeker en onaantrekkelijk. Maar geen zorgen: bijna alle vrouwen hebben dit.

Bedenk uzelf dat iedereen zulke momenten heeft. Vindt u dat u te dik bent? Probeer dan enkele weken voor de vakantie nog wat kilootjes kwijt te raken. Vindt u dat u te wit bent? Neem dan een of twee keer een zonnebankje voor u naar het strand gaat.

Als u op het strand loopt, dan heeft u het idee dat iedereen naar u kijkt. Dat is onzin. De meeste mensen zijn meer met zichzelf bezig dan met anderen, en zij zien u ook niet lopen. Blijft u toch het gevoel houden dat iedereen u aankijkt? Probeer dan aan iets leuks te denken als u over het strand loopt. Wanneer u uw gedachten verzet, dan kunt u meer ontspannen bewegen.

Als u niet direct in bikini over het strand wilt, dan hoeft dit niet. Niemand kan u verplichten direct in bikini naar het water te lopen. Houdt bijvoorbeeld de eerste dag uw shirt nog aan. Verwissel het shirt de tweede dag voor een hemdje of een omslagdoek. En ga zo steeds wat verder. Voor u het weet paradeert u in bikini over het strand!

Privacyproject.nl is ofis taşıma powered by radyo dinle | hafta hafta gebelik